Werken en Leren

 

Vacature: Kunstzinnig kinderwerker voor 24 uur per week (ook zaterdag) per direct

Stages

Kinderparadijs Meidoorn werkt ieder jaar met een grote groep stagiaires van de opleidingen: Sociaal Cultureel Werk, Pedagogisch Werk (1e en 2e jaars), Pedagogiek, Culturele Maatschappelijke Vorming, Willem de Kooning-academie: Docentenopleiding beeldende kunst en vormgeving. 

Ben je creatief en heb je affiniteit met een doelgroep uit een prachtwijk? Wil je een bijdrage leveren aan de talentontwikkeling van kinderen middels kunstzinnige – educatieve – en taal activiteiten? En vind je het aanleren van Sociale Vaardigheden een uitdaging? Ben je zelfstandig en veelzijdig? Ben jij een echt organisatietalent? Kan je werken in een flexibele, inspirerende omgeving en neem je eigen initiatief?

Dan is een (jaar) stage misschien iets voor jou! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en loop een middag mee om te kijken of het iets voor je is. Op het Kinderparadijs zijn vele verschillende werkzaamheden mogelijk. Samen wordt er een takenpakket gemaakt waarin eigen inbreng mogelijk is. Je helpt mee in de ontwikkeling en uitvoering van het dagelijks activiteitenaanbod en VDA lessen. Daarnaast maak je volledig deel uit van het Paradijsteam dat samen zorgt voor de uitvoering van een aantal interventies.

Kinderparadijs Meidoorn is een leergierige organisatie en is altijd in beweging. Goede ideeën en eigen inbreng worden dan ook altijd gewaardeerd, bijvoorbeeld op het gebied van beleidsontwikkeling, visieontwikkeling, communicatie en wijkgericht werken.

Geïnteresseerd?! Stuur je motivatie en je CV t.a.v. Esther Soeterbroek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 of bel even naar 010 - 467 80 70

Stichting Kinderparadijs Meidoorn | Meidoornstraat 47 | 3036WC | Rotterdam | 010-4678070